29 de novembre de 2016

InMoov

Estudiants de la Universitat Tecnològica de les Valls Centrals d'Oaxaca presentaran aquest mes el primer robot mexicà ensamblat amb peces d'impressió 3D, el qual busca ser d'ajuda en teràpies de rehabilitació.
El robot, que porta per nom InMoov, està fet d'un filament PLA (àcid polilàctic) biodegradable i utilitzarà per a la seva elaboració prop de vuit impressores 3D, amb un total de dues mil hores d'impressió.
L'humanoide, en la seva primera etapa, podrà moure les seves extremitats amb moviments del cos humà, mitjançant 32 servomotors.
Durant la segona fase es realitzarà la configuració i programació. A més, el robot serà capaç de reconèixer objectes a través d'un sistema de càmeres web situades en les cavitats oculars, així com interactuar per mitjà de la parla.
El seu objectiu principal és, un cop acabat, implementar-ho en assistència mèdica, principalment a l'àrea de rehabilitació.
Les característiques del robot es podran orientar a la teràpia de rehabilitació, de forma particular en nens amb discapacitat, amb la integració del robot en teràpies motrius o de la parla.
Aquest projecte es creu que serà de gran impuls per al desenvolupament de projectes de robòtica, ja que serà una gran eina per als joves, impulsant així el desenvolupament de més projectes d'aquesta índole.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada